Čokoládové žabky
Publikováno 18.11.2015 v 17:48 v kategorii Recepty a návody, přečteno: 579x
Můžete prostě sehnat formičky žabek, rozpustit čokoládu, nalít ji do nich a nechat ztvrdnout, ale proč to udělat jednoduše, když to jde složitě, že :D

V míse si smíchejte 75 mililitrů mléka a želatinu a nechte stát.
Zbytek mléka, čokoládu, cukr a sůl zahřejte na pánvi, pak nechte trochu zchladnout a přidejte vanilku a želatinovou směs.
Míchejte dokud, se ingredience nespojí, nechte zchladnout a přelijte do žabích forem.
Žabky dejte na 20 - 30 minut do lednice stuhnout, vyklepněte z forem a podávajte.
Komentáře
Celkem 3 komentáře
Jasmína 18.11.2015 v 19:48 Já bych to asi radši udělala jednoduše. :-D :-)
Elizabeth 18.11.2015 v 20:40 :D
Barbora 28.01.2016 v 18:32 Ahoj, dnes jsem konečně rozbalila svou žabku, kterou jsem si přivezla ze Studií a mám tam taky Rowenu.. kdo ví jestli tam jsou i jiné kartičky. :D